Lastenkerho-kids club @ Ceci-Educare

Olen muodollisen pätevyyden omaava varhaiskasvatuksen opettaja, joka on suorittanut tutkintonsa Suomessa. Minulla on yli 12 vuoden työkokemus erilaisista yksityisistä päiväkodeista Suomessa varhaiskasvatuksen opettajana, johtavana opettajana, päiväkodin johtajana ja esimiehenä. Olen myös laillistettu Valviran sertifioima sosiaalialan ammattilainen. Yritykseni Ceci-Educare on monitoimiyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluita, jotka sisältävät muun muassa päiväkerhon lapsille. Muita palveluita ovat neuvonta-, konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Kerholla on avoin kansainvälinen ja monikulttuurinen lähestymistapa ja puitteet ja se tarjoaa lapsille monipuolisen oppimisympäristön. Kerhossa lapsi voi osallistua erilaisiin oppimismalleihin, tanssia, laulaa, harrastaa lasten joogaa, kuntoilla ja paljon muuta samalla kun oppii englantia. Koska opetuskielenä on englanti, kerho toimii myös kielikerhona.


Tarjolla on seuraavanlaisia kerhoja ja aktiviteetteja:

Musiikkikerho & Lastenjooga, Tanssikerho & Laulukerho, Lastenkuntokerho (sisällä ja ulkona), avoimet pedagogiset keskustelut (ilmainen osallistuminen lauantaisin) ja Viikonloppukerho. Viikonloppukerho sisältää metsäkoulua, montessoriaktiviteetteja, musiikkia jne. Katso tarkemmat tiedot “Kerhot ja Palvelut”.

Muihin palveluihin kuuluvat henkilökohtaiset lastenhoitopalvelut, tutorointi, kerhotoiminta päiväkodeille, opettajien koulutusohjelma, kesäkerho ja toimintakerho loppuvuoden aikana.

Kerhotoimintaan kuuluu myös ulkoilua läheisissä leikkipuistoissa ja Lauttassaaren metsissä.


Lapset ovat täysin vakuutettuja hoidon aikana.


Sisarusalennus: 30 % alennus